Sinchan266

By: sinchan d great

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Dec-2009 05:48 Email | Share | | Bookmark
Kimi & Fara @ Rawang










Tuesday, 15-Dec-2009 05:31 Email | Share | | Bookmark
Mixx










Monday, 28-Sep-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran ...



Selamat Hari Raya Aidil Fitri...Maaf Zahir & Batin


Monday, 13-Apr-2009 14:37 Email | Share | | Bookmark
Balik kampungku

Hujung minggu baru ni aku balik ke kg jer...Cadangnyer aku nk g PD..x jadik lak Ari sabtu pagi2 lagi aku ngn ena dah chargass balik ke kg...ade la pics yg ntah apa2 ni dak ena tu yg dok snap..Kebiasaannyer kalo balik pepagi tu aku akan singgah bfast @ McD kat Gombak tu...tapi ntah camner da terlajak tetiba da sampai tol..huhuhuhu...so we all singgah je la kt hentian Petronas Bentong tuh...aku saje nk try makan @ D'paya Serai.. Ermm...nampak je mcm menarik...tapi........................tettt! Harga lak tu bole lar tahan...aku makan berdua utk bfast ari tu =RM17.50...aku rase cukup la sekali ni jer kot...makan kt mcD pn lagik bagus..huhuhhu...Aku x kesah mahal kalo sedap..tapi yg ni..ermmmm...lu pikir la seniri...mmg aa awal2 lagi kt situ da ditulis suruh semak harga makanan b4 ambil tapi aku x de la nk amik kesah sgt...janji sedap..tapi lain lak jadinyer...tekak aku semacam x terima je food kt situ..sori aa beb..

We all pun teruskan perjalanan..memandangkan hari masih awal,cadang nk singgah la kt Deerland Lanchang tuh..sb tertengok kt fp dak Rinna dulu...aku pn call la dier nk tanye tpt tu bukak kul bape..x de jawapan pn....soheh la membuto ja keje dia tu.. Aku call lak Kim..dia ckp mybe kul 10 or 11..Ayooo!!! aku tgk jam baru kul 8lbh..lama lagi nk tunggu...so x jadi aaa....teruskan perjalanan...kali ni saje ikot jalan lama..malas nk ikot highway Aku pn teringat la plak nk singgah bandor Temerloh tu...saje nak bergambo background TEMERLOH tepi sungai tu..heheheh We all sampai umah kol 10 camtu...mase tu la dak Rinna baru reply ..mmg dia membuto..

Actually aku balik kg ni cz umah ena tu wat kenuri skit..umah dier sebelah umah aku jer..we all ni da macam adik badik..so aku pn kena la balik gaks..selalu kalo kenuri2 ni aku jarang skit tlg kt dapor..tapi kali ni aku telah menunjuk terer yg x bape nk terer ni utk masak nasi...aku berjaya masak nasi 10kg...uhuhuhu..sib baik nasi tu ok.... ihikss..jgn tersilap lak...aku bkn masak dalam kawah guna kayu api tu...aku masak dalam piyok yg guna gas tu...tapi dari mula sampai abis aku yg buat seniri tao Tapi sayangnyer x de pic.. da lepas2 masak tu je la ade pics ngn bebudak tu Layannnn



Monday, 6-Apr-2009 15:40 Email | Share | | Bookmark
Bertahun tahun....


Date : 4 April 2009
Lokasi : Putra Perdana
Majlis Ulangtahun Perkahwinan yg ke-6 K.Azue & Abg Halim
Layannnnn







** malas ni citer panjang2..
Quote:
Happy 10th Annivesary gaks utk dak Rinna yg nyambut kt Melaka


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net